Menu
Your Cart

Accesorii

Producator: Growatt Model: SHINE-LAN-X
Comunicator internet LAN pentru gestiune online a invertoarelor Growatt  SHINE-LAN-X. Acest produs numit si dongle functioneaza cu gama de invertoare pentru sitemele fotovoltaice din gama -X, -MIC-X, -XE. Este simplu si usor de folosit (plug and play) si reprezinta o alternativa la modulul de tip Wi..
357,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Producator: Growatt Model: SHINE-WIFI-X
SHINE-WIFI-X permite conectarea invertoarelor Growat la internet si monitorizarea parametriilor de oriunde in lume, utilizand un PC sau un laptop.Comunicatorul are o memorie interna care permite salvarea evenimentelor pe o perioada de pana la o luna, astfel ca, chiar daca invertorul se afla intr-o z..
357,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Producator: Growatt Model: SHINE-GPRS-X
Modulul GPRS permite monitorizarea invetoarelor Growatt de la distanta, chiar si in zone izolate unde exista semnal la telefon. Acesta este simplu de instalat si utilizat, are o memorie interna pentru stocarea datelor, astfel atunci cand exista probleme de retea, parametrii de stocare vor fi salvati..
1.071,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Producator: Growatt Model: SPM-E
Contor inteligent Growatt, Monofazic, montaj pe sina DIN, 100A, RS485, Growatt-Meter-1-PH Growatt a fost fondata in 2010 si este un lider mondial al solutiilor de energie inteligente. Growatt este furnizorul nr. 1 de invertoare solare rezidentiale si este, de asemenea, unul dintre primii 3 furnizori..
1.190,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Producator: Growatt Model: TPM-E
Growatt Smart Meter este o solutie individuala pentru limitarea exportului in retea si monitorizarea autoconsumului. Este compatibil cu invertoarele solare ON-GRID OFF-GRID si Hibrid Growatt. Contorul comunica prin RS485 si conexiune directa la invertor, este usor de instalat si rentabil.Unitatea ma..
1.785,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)