Salutare tuturor! Astăzi vreau să discutăm despre o cameră de supraveghere IP de exterior cu tehnologie PT Mini Speed Dome Wireless 8MP/4K, microfon și difuzor, lentilă fixă de 3.6mm, modelul IPG-PT08WAP.

 Această cameră de supraveghere este concepută pentru a monitoriza activitățile de exterior, având o rezoluție de până la 8MP/4K, ceea ce înseamnă că imagini sunt clare și detaliate, chiar și atunci când se face zoom pe imagine. Lentila fixă de 3.6mm oferă unghiul de vizualizare potrivit pentru a putea urmări mai multe zone de interes.

O altă caracteristică interesantă este tehnologia PT (pan, tilt,), care permite camerei să se rotească în orice direcție si să se încline în sus și în jos. De asemenea, această cameră de supraveghere are și funcția de detectare a mișcării, astfel încât să înregistreze la mișcare sau continuu pe cardul micro SD de până la 128GB pe care îl suportă.

Cea mai bună parte este că are funcție WiFi, astfel încât nu va fi nevoie să trageți cabluri prin pereți sau să instalați un sistem complicat de cablare. Camera poate fi ușor conectată la rețeaua dvs. de internet și poate fi accesată prin intermediul unei aplicații mobile, astfel încât să puteți vedea imaginile în timp real, oriunde vă aflați.

Este și rezistentă la apă și la praf, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în orice condiții meteorologice. De asemenea este echipată cu un microfon și difuzor, astfel încât puteți comunica cu persoanele care se află în zona monitorizată.

În concluzie, această cameră de supraveghere IP este o alegere excelentă pentru cei care doresc să monitorizeze activitățile de exterior într-un mod ușor și eficient. Cu caracteristici precum tehnologia PT, wireless și rezistență la apă și la praf, este o alegere excelentă pentru protejarea proprietății dumneavoastră.

Cameră de supraveghere IP de exterior PTZ Mini Speed-Dome, Wireless, 8MP/4K, IPG-PT08WAP