Menu
Your Cart

Solutii MikroTik

Producator: Mikrotik Model: QM
QuickMOUNT este un adaptor simplu de montare pe perete pentru antene mici de tip punct-la-punct sau sectoriale.Puteti sa-l montati pe perete sau sa il utilizati ca adaptor pentru montarea unei antene de dimensiuni mici pe un stalp cu diametru mare. QuickMOUNT ofera posibilitatea de a roti antena int..
16,42 Lei
Fără TVA:13,80 Lei
Producator: Mikrotik Model: QM-X
Noul adaptor QM-X permite reglarea verticala si orizontala pe stalp.Este usor de utilizat, extrem de durabil si fara piese mici care s-ar putea rupe. Are un pret extrem de atractiv si cu ajutorul lui va veti bucura de pozitionarea mai simpla ca niciodata a dispozitivelor dvs. SXTsq...
16,42 Lei
Fără TVA:13,80 Lei
Producator: Mikrotik Model: nRayAIM-DH1
nRayAIM-DH1 este un dispozitiv de aliniere si centrare pentru nRAY. Il puteti folosi si pentru a atasa un aparat optic pentru o precizie si mai mare si o instalare mai usoara a Wireless Wire nRAY...
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Producator: Mikrotik Model: GPeR-IP67-Case
Carcasa de exterior robusta si accesibila pentru unitatile GPeR. Poate fi montata cu usurinta pe pereti si stalpi. Testele minutioase au aratat ca in realitate carcasa are un rating IP68 cu protectie impotriva imersiunii in apa, precum si protectie impotriva prafului. Folositi aceasta carcasa de ext..
29,99 Lei
Fără TVA:25,20 Lei
Producator: Mikrotik Model: RBGPOE
RBGPOE este un adaptor MikroTik Gigabit PoE pentru alimentarea oricarui RouterBOARD prin Gigabit Ethernet. Pur si simplu conectati sursa de alimentare si apoi utilizati un cablu Ethernet pentru a conecta injectorul la RouterBOARD.RBGPOE este potrivit a fi utilizat cu orice RouterBOARD care accepta 1..
31,42 Lei
Fără TVA:26,40 Lei
Producator: Mikrotik Model: QME
QuickMOUNT extra este un adaptor avansat de montare pe perete pentru antene punct-la-punct si sectoriale mari.Puteti sa-l montati pe perete sau sa-l utilizati ca adaptor pentru montarea unei antene de dimensiuni mici pe un stalp cu diametru mare. QuickMOUNT pro ofera posibilitatea de a roti antena i..
39,98 Lei
Fără TVA:33,60 Lei
Producator: Mikrotik Model: 18POW
Acest alimentator de 24V 0.8A este recomandat pentru routerele cu consum redus de energie...
39,98 Lei
Fără TVA:33,60 Lei
Producator: Mikrotik Model: QMP
QuickMOUNT pro este un adaptor avansat de montare pe perete pentru antene mici de tip punct-la-punct sau sectoriale. Puteti sa-l montati pe perete sau sa-l utilizati ca adaptor pentru montarea unei antene de dimensiuni mici pe un stalp cu diametru mare. QuickMOUNT pro ofera posibilitatea de a roti a..
43,32 Lei
Fără TVA:36,40 Lei
Producator: Mikrotik Model: QMP-LHG
quickMOUNT pro LHG este un adaptor de montaj pe perete sau stalp pentru noile antene LHG si ofera posibilitatea de a roti antena intr-o plaja de 140° atat in plan orizontal cat si vertical.Cu quickMOUNT pro LHG este posibil sa setati perfect alinierea antenei utilizand o scara gradata integrata...
43,32 Lei
Fără TVA:36,40 Lei
Producator: Mikrotik Model: LHGmount
Suportul LHG este un adaptor de baza pentru montarea pe stalp a produselor din seria LHG.• Simplu si cu cost redus.• Suporta toate produsele si seriile LHG, inclusiv LHG XL.• Fabricat din metal.• Pachetul include un surub in forma de U si un kit de montare K-58...
61,40 Lei
Fără TVA:51,60 Lei
Producator: Mikrotik Model: GPEN11
GPEN11 este un injector de putere care poate fi montat pe un perete si va alimenta echipamentele de legatura cu energie PoE. GPEN11 face parte din conceptul GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network), care isi propune sa inlocuiasca instalatiile GPON cu alternative Ethernet cu costuri reduse si mai uso..
66,64 Lei
Fără TVA:56,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 88 (8 Pagini)