Menu
Your Cart

Suport

Suport

Pentru cumpara de pe site-ul www.supraveghere-camere.ro aveti 3 variante:

1. Comanda online 

Alegeti produsul dorit dupa care apasati butonul "Adauga in cos" sau "Cumpara acum".

Aveti posibilitatea sa trimiteti comanda din sectiunea "Cos" apasand butonul " Finalizare comanda".

Puteti finaliza comanda fie daca aveti sa nu cont de utilizator la noi, in ambele variante fiind nevoie sa completati formularul care contine nume, adresa, date de facturare, alegeti metoda de plata si finaziati comanda.

Ulterior veti primi un e-mail de confirmare care contine toate datele comenzii dumneavoastra.

2. Comanda telefonica de luni pana vineri intre orele 08:00 - 16:00

Puteti contacta echipa de vanzari la numarul 0237 224 126 pentru a va inregistra o comanda.

3. Comanda prin email

Selectati produsul/produsele dorite si trimite-ti e-mail cu acestea pe adresa canton-focsani@yahoo.com impreuna cu datele dumneavoastra de contact iar un consultant de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp.

Achizitiile de pe www.supraveghere-camere.ro pot fi platite astfel:

1. Plata cu numerar la curier in momentul in care primiti coletul.

2. Plata prin transfer bancar

3. Card online

Se poate efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata cu cardul nu este perceput nici un comision suplimentar.  Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. Procesarea datelor de pe card se face exclusiv de catre procesatorul de plati netopia-payments.com  prin intermediul platformei mobilPay.ro. SC Canton Distribution SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Nu există o valoare minimă a comenzii pe acest site. 

Livrarea produselor furnizate de către firma noastră se face prin coletărie - Fan Curier sau prin Poșta Română, la alegere.

Cheltuielile de livrare sunt calculate funcție de valoarea și greutatea produselor și sunt afișate în momentul finalizării comenzii, dar pot suferi unele modificari, moment in care veti fi anuntat de catre consultanti.

Comenzile cu valoare peste 1.000 lei au livrare gratuită doar pentru localitățile aflate în Zona Zero (fără kilometri suplimentari) cu mentiunea ca produsele agabaritice pot adauga cost suplimentar, lucuru care va va fi comunicat de catre consultantii nostri.

Termenul de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul www.supraveghere-camere.ro, se încadrează între 24 ore și 7 zile din momentul confirmării telefonice a comenzii, în funcție de modul de livrare ales de către Client și/sau de stocul de produse existent .

În cazuri excepționale, cu acordul Clientului, Furnizorul poate mări termenul de livrare.

1.1. Conform cerințelor Legii nr. 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. CANTON DISTRIBUTION S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

1.2. Scopul colectării datelor:

– informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achiziționate,

– trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS)

1.3. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont și/sau de comandă Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a S.C. CANTON DISTRIBUTION S.R.L, înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 0019197, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus, la punctul 1.2.

1.4. Prin citirea documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Str. COTEȘTI, Nr.82, Localitatea: FOCȘANI, Județul:VRANCEA, în atenția S.C. CANTON DISTRIBUTION S.R.L, vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu procesate.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Str. COTEȘTI, Nr.82, Localitatea: FOCȘANI, Județul:VRANCEA, în atenția S.C. CANTON DISTRIBUTION S.R.L, vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

1.6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;

1.6.2. transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

1.6.3. notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.7. De asemenea, S.C.CANTON DISTRIBUTION S.R.L poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate la punctul 1.2., prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat: DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A, FAN CURIER EXPRESS S.R.L, URGENT CARGUS S.A, C.N POSTA ROMANA S.A, SAMEDAY, furnizorilor de servicii de plată/bancare, asigurători.

1.8. Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform O.G. 130/2000 și O.G. 34/2014 in vigoare aveti dretul a solicita returnarea produselor comandate la distanta in termen de 14 zile.
Magazinul nostru ofera posibilitatea persoanelor fizice de a returna un produs achizitional de la noi in se face doar in baza completarii formularului de pe site sau prin email la office@supraveghere-camere.ro;
- Costul trasportului este suportat de client;
- Produsul de returneaza impreuna cu toate accesoriile in ambalajul original;
- Produsul trebuie pregatit pentru transport in asa fel incat nici produsul si nici ambalajul acestuia sa fie deteriorate;
- Contravaloarea produsului va fi inapoiata catre client dupa ce echipa noastra de tehnicieni verifica starea produsului dar si a accesoriilor cu care acesta a fost livrat;
- Restituirea banilor sa face fie prin transfer bancar in contul specificat de catre client in scris (e-mail) sau print curierat in maxim 14 zile de la data la care produsul a intrat in posesia noastra, contravaloarea transportului fiind suportata de catre client;
Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in urmataorele cazuri:
- produse care prezinta urme de montaj, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc.;
- produse care prezinta ambajaj deteriorar, accesorii lipsa;
- produse care nu vin insotite de factura si garantie in original;
- produse achizitionate pe comanda speciala la care s-a solicitat achitarea unui avans;
- consumabile (mufe, acumulatori, baterii, cabluri, etc.;
- produsele care au licenta sofware.
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele mai sus mentionate, costul transportului de inapoiere a produsului va fi suportat de catre client.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea retururilor in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Platforma SOL: pentru soluționarea online a litigiilor în materie de achiziții la distanță (din magazinul nostru virtual), vă punem la dispoziție link-ul către platforma "SOL" - Soluționarea Online a Disputelor:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

Firma noastră este înființată în 2004 și este direct importatoare pentru o serie de echipamente de securitate din Hong Kong și China. Avem un staff tehnic care vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru instalarea și întreținerea echipamentelor furnizate. Pentru echipamentele cumpărate de la noi vă putem asigura instalarea contra cost în județul Vrancea sau județele învecinate.


S.C CANTON DISTRIBUTION S.R.L

CUI: RO16041694

Nr. Reg. Com: J39/6/2004

Str. Cotești, Nr.82, Focșani, Vrancea, România

Telefon fix/fax pentru comenzi: 0237 224 126

Informații vânzări: 0729 006 834, 0723 273 713

Informații tehnice: 0722 684 101 (sisteme supraveghere video), 0765 498 731 (sisteme alarmă)

-