Menu
Your Cart

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. www.supraveghere-camere.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina - Termeni și condiții puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.


Definiții:

Acest site este întreținut și administrat de către firma SC Canton Distribution SRL, denumită în continuare Furnizor.

Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.supraveghere-camere.ro, va fi denumită Client. Adresa web este proprietatea furnizorului www.supraveghere-camere.ro.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.supraveghere-camere.ro, vor fi denumite în continuare conținut.


Drepturi de autor:

Întregul conținut al site-ului www.supraveghere-camere.ro este proprietatea Furnizorului, și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.supraveghere-camere.ro în scopul copierii conținutului, de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conținutului.

Fotografiile și datele fot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.


Securitatea datelor personale și a informațiilor:

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Furnizor, numai în scopul declarat al acestui site.

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în niciun caz nefiind furnizate/vândute unei terțe părți.

Furnizorul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.


Declinarea responsabilității:

Conținutul site-ului www.supraveghere-camere.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși, erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc.


În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța Clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.


De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.


Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului, față de orice Client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasata de Furnizor de la Clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate Clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.


Garanția produselor:

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.supraveghere-camere.ro beneficiază de o perioadă de garanție caracteristică în funcție de categoria de produse din care face parte și este afișată. Fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție.

În eventualitatea în care produsele au fost deteriorate în timpul transportului, acest fapt trebuie sesizat direct curierului și în același timp Furnizorului prin telefon: 0237224126 sau pe e-mail: canton_focsani@yahoo.com, eventual cu poze din interiorul coletului.


Comenzile neridicate:

Refuzul de ridicare a coletelor (coletului) pentru produsele comandate va conduce la înregistrarea Clientului în baza de date a clienților cu probleme și neonorarea de către Furnizor a altor produse ulterioare.


Termene de livrare:

Termenul de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul www.supraveghere-camere.ro, se încadrează între 24 ore și 7 zile din momentul confirmării telefonice a comenzii, în funcție de modul de livrare ales de către Client și/sau de stocul de produse existent la Furnizor.

În cazuri excepționale, cu acordul Clientului, Furnizorul poate mări termenul de livrare.


Taxe suplimentare:

Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului și eventualele cheltuieli de expediție și/sau încasare (taxe ramburs). Furnizorul nu percepe nici o taxă suplimentară Clientului la cumpărarea produsului.


Frauda:

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE UNUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.supraveghere-camere.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.supraveghere-camere.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.supraveghere-camere.ro ȘI VA FACE OBIECTUL UNEI PLÂNGERI PENALE LA ORGANELE DE POLIȚIE, ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.


Litigii:

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, de pe raza municipiului Focșani. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, Clientul își asumă în totalitate răspunderea.